Mónika Tóth

Experience:1 year

Email:toth.toth.monika@gmail.com

Phone:+36306054036

Mónika Tóth

Jumpplus Instructor

Biography:

“A sikerhez először hinned kell benne, hogy képes vagy rá!”
Tóth Mónika vagyok, 2 kisgyermek édesanyja. Pre- és posztnatális edzőként segítem az édesanyákat több lépcsős edzésformával a szülés utáni regenerációban. Ennek a legfelső szintje a KangaBurn funkcionális edzés, melynek eleme az ugrókötél is.
Az oktatóképzésen már éreztem hogy ez lesz nekem a “mumus”. Nem ment… annyira nem, hogy egyet sem bírtam hajtani. A bal kezem nem akart megmozdulni.
Sok energiát, gyakorlást belefektetve egy-egy agyfélteke összehangoló gyakorlat kiegészítésével  hónapok után megtört a jég. Nem adtam fel!! Talán életemben először tartottam ki egy olyan dolog mellett, amit hihetetlennek tartottam, hogy nekem valaha menni fog.
Eljutottam a JumpPlus oktató képzésre ahonnan már nem volt visszaút.
Imádom, azóta nem bírok leállni vele!
Célom, hogy megszerettessem mással is ezt a rendkívül sokoldalú és kreatív mozgásformát!

Vigyázat, függőséget okoz 😉

“Believing in yourself is the first step to success”

My name is Mónika Tóth, mother of two kids. As a pre- and postnatal trainer I help mothers exercise properly before and after giving birth. The highest level of these trainings is called KangaBurn, and jump rope is a very important part of our workouts.

When taking the KangaBurn course, I already felt that jump rope will be a “hard nut to break”. I was not able to turn with my left hand, follow the rhythm, and I kept getting stuck.
I devoted plenty of time & energy to practice, after several months the ice was broken. I did not give it up!

Probably it was the first time, I stayed with something that even myself considered impossible to learn.

Eventually, I decided to take an Instructor Course with Jumpplus World, since then I practice even more, I literally can’t stop it!
Just be careful, you can easily get addicted! 😉

 

X
Independently verified
145 reviews