Renáta Tőkés

Experience:8 Years

Email:renata@kangatraining.hu

Phone:+36 20 239 8757

Renáta Tőkés

Jumpplus Instructor

Biography:

As a fitness instructor and former professional athlete, jump rope has always been one of my favourite “training partners”. Since 2014, skipping as a workout became my greatest passion, as part of the KangBurn program, from Kangatraining.
Most of my classes focus on helping young mothers regenerate, get fit again after pregnancy. Jumping rope is a perfect exercise to gain back endurance and happily get rid of the extra kilos, on the top of that is not only excellent cardio, but also, I certainly recommend it a cross training for other sports!

Fitness edzőként és korábbi verseny sportolóként az ugrókötél mindig is kedvelt edzőtársam volt. 2014-ben a Kangatraining KangaBurn oktatói képzés részeként már teljes szerelem lett 🙂 Leginkább a szülés után újra regenerálódni és erősödni vágyó anyákkal foglalkozom. Az ugrókötél tökéletes eszköz arra, hogy a regeneráció után az állóképességet is vissza szerezzük, a plusz kilóktól pedig vidáman szabaduljunk meg, de bármely más sport kereszt edzéseként is tökéletes.

X
Independently verified
141 reviews